تهیه چای ماسالا
برای تهیه چای ماسالا، تنها کافی است برای هر نفر به میزان 80 تا 100 cc شیر را در شیرجوش ریخته و آن را تا رسیدن بهدمای جوش بر روی شعله قرار دهید. در این فرصت برای هر نفر دو قاشق سر پر چایخوری معادل شش تا هفت گرم در لیوان ها بریزید. شیر جوش آمده را به پودر اضافه کرده و شروع به هم زدن نمایید. با یک دست شدن محلول میتوانید کمی چای سیاه، دمنوش ریبوس و یا چای کوهی به ماسالا اضافه نمایید. ترکیب طعم ماسالا، شیر و یکی از افزودنیهای طبیعی دیگر به انتخاب شما، یک تجربه فوقالعاده خواهد بود.
ماسالا بهعنوان یک نوشیدنی گرم، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میگردد. صرف آن در وعدههای صبحانه، عصرانه و قبل از خواب توصیه میشود، اما بهتر است بهصورت روزانه یکبار استفاده گردد.
با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703
درباره این سایت