عسل کوهستان تکسو در دامنههای کوههای بکر سردسیری تهیه شده است. این عسل خاصیت و کیفیتی همانند عسلهای وحشی کوهستان دارد با این تفاوت که زنبورداران از زنبورها در برابر بیماریها مراقبت میکنند. عسل کوهستان از بهترین و پرخاصیتترین انواع عسل است که طعمی نرم، دلنشین و عطر خوبی دارد. زنبورهای عسل از شهد گلهای متنوع موجود در کوهستان برای تهیه عسل استفاده میکنند. گلهایی که هرکدام حاوی گرده خاص و مفیدی برای سلامت هستند. عسل کوهی جزو عسلهای نسبتا گرم طبقهبندی شده و برای اکثر افراد مناسب است.
وجه تمایز عسلهای تکسو با عسلهای موجود در بازار نحوه بستهبندی جدید آنها است. بستهبندی شیک و زیبا که عسل درون آن کاملا پیدا است و مشکل همیشگی استفاده از عسل را خیلی هوشمندانه برطرف کرده است. برای استفاده از این عسل کافی است ظرف را برگردانید. با فشار اندکی، عسل به مقدار لازم بیرون میآید و بعد از برداشتن فشار، عسل اضافی مجدد به ظرف بر میگردد و از سر ریز شدن و چسبندگی عسل جلوگیری میکند. اگر اهل سفر باشید به راحتی از این عسل در سفر استفاده کنید و دیگر نگرانی بابت ریزش عسل در کیف و چسبندگی آن نداشته باشید.
ترکیبات: عسل چند گیاه
فواید و خواص عسل کوهستان:
از خواص عسل کوهستان میتوان به تقویت نیروی بدنی، انرژی بخشی و رفع ضعف عمومی بدن، افزایش حافظه و بهبود مشکلات سیستم گوارشی اشاره کرد.
نحوه نگهداری: در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
درباره این سایت