آبگوشت یکی از غذاهای سنتی باب طبع ایرانیها است که دستور پخت بسیار سادهای دارد. و در عین سادگی قوانینی هم برای پخت دارد. اما با چند فوت کوزهگری میتوانید یک آبگوشت به یادماندنی بپزید. مواد اولیه آبگوشت شامل گوشت تازه گوسفندی، دنبه، حبوبات، سیب زمینی و ادویه میشود که در بعضی از شهرهای ایران با توجه به طبع و سلیقه آن منطقه دستور پختهای متفاوتی دارد ولی مواد پایه همه آنها گوشت، حبوبات و ادویه است.
این باور اشتباه است که ادویههای آبگوشت خیلی ساده است و برای پخت آن تنها از فلفل، نمک و زردچوبه استفاده میشود. همین امر باعث تفاوت طعم آبگوشت خانگی با دیزی رستورانها می شود. در رستورانهای سنتی از ادویههای مخصوص آبگوشت برای بار گذاشتن آن استفاده میکنند.
ادویه مخصوص آبگوشت تکسو طعم چربی و بوی گوشت را از بین میبرد و با افزودن آن به غذا یک آبگوشت حرفهای خواهید داشت.
ادویه آبگوشتی تکسو با ترکیبی از 20 نوع ادویه ساده مثل زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، دارفلفل، زیره سیاه، زنجبیل، هل سبز، میخک، برگ بو، میوه جوز، پودر پیاز و . تهیه شده است.
با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703
درباره این سایت