عسل سیاه دانه تکسو، عسلی است که قسمت عمده شهد آن از گیاه سیاه دانه تهیه شده است و طبع گرم. دارد معمولا اگر یک گونه گیاهی تامین کننده 50% یا بیشتر از منبع شهد یک عسل باشد، نام عسل را نام آن گل مینامند. لازم به یادآوری است که عسل سیاه دانه از شهد حاصله از گلهای سیاه دانه تهیه شده است و مخلوط عسل با دانه سیاه دانه نیست.نامهای دیگر سیاه دانه: سیاه تخمه، سیاه سنوخ، سیاه سرنیچ، کمون اسود، حب السودا، شونیز، شونز و کمون هندی
وجه تمایز عسلهای تکسو با عسلهای موجود در بازار نحوه بستهبندی جدید آنها است. بسته بندی شیک و زیبا که عسل درون آن کاملا پیدا است و مشکل همیشگی استفاده از عسل را خیلی هوشمندانه برطرف کرده است. برای استفاده از این عسل کافی است ظرف را برگردانید. با فشار اندکی، عسل به مقدار لازم بیرون می آید و بعد از برداشتن فشار، عسل اضافی مجدد به ظرف بر میگردد و از سر ریز شدن و چسبندگی عسل جلوگیری میکند. اگر اهل سفر باشید به راحتی از این عسل در سفر استفاده کنید و دیگر نگرانی بابت ریزش عسل در کیف و چسبندگی آن نداشته باشید.
فواید و خواص عسل سیاه دانه تکسو:
این عسل ممتاز برای بیماریهای تنفسی، شکم درد، یبوست، دردهای رحمی، ضعف عمومی بدن بسیار مفید بوده و همچنین میتواند نقش مهمی در درخشان کردن پوست صورت و رفع سردرد داشته باشد. عسل سیاه دانه مقوی مغز و اعصاب نیز هست. تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش و انگل روده دارد.
نحوه نگهداری:
در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
درباره این سایت