مصرف سبزیهایی مانند اسفناج، گوجهفرنگی، کلمبروکلی و شلغم به علت فراوانی ویتامین C، در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر میباشد.
شلغم خام همراه با عسل یا پخته شده خاصیت آنتیبیوتیکی دارد، همچنین استفاده از پیاز خام یا پخته شده و سوزاندن آن تأثیری چشمگیر در رفع عفونتهای بدن و سرماخوردگی دارد.
سیر به علت داشتن موادی به نام آلیسین و سولفور خاصیت ضد می دارد؛ استفاده از این گیاه باکتری استافیلوکوک را از بین برده و به درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند.
عسل حاوی مادهای به نام پلیفنول است و زنجبیل هم مانند یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل میکند از این رو ترکیب عسل و زنجبیل عفونتهای دستگاه تنفسی و گوارشی را از بین میبرد. برای تهیه این مخلوط باید یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زنجبیل و یک قاشق مرباخوری عسل را در یک لیوان آب جوش بریزند و این محلول را روزانه سه لیوان میل کنند.
با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703
درباره این سایت